Novi dečko nekadašnje Kakine žene se na društvenim mrežama našalio na račun fudbalera.
Posle devet godina braka prelepe Kerol Seliso i brazilskog majstora fudbala, došlo je do razvoda. Po nekim izvorima povod za raskid bračne zajednice bila je brazilska misica iz 2013. godine Žaklina Oliveira, dok je realniji razlog odluka Kake da se presli u Ameriku, što se nije svidelo njegovoj tadašnjoj izabranici.

Taj izbor Brazilca ima veze sa današnjom pričom. Naime, jedini čovek koji javno mrzi osvajača Zlatne lopte iz 2007. je sadašnji momak bivše Kakine supruge – Eduardo Skarpa.


On je na jednoj privatnoj zabavi od njegovog dobrog prijatelja na poklon dobio repliku dresa Orlando Sitija sa natpisom “Kaka” i brojem 10 na leđima. Taj poklon je bio predmet ismevanja na zabavi, za šta se pobrinuo Skarpa lično, koji ga sve vreme nije skidao.

A da bi i nekadašnji as Milana video o kakvoj se “ludoj žurci” radi, zaljubljeni par je svoje fotografije okačio na društvene mreže.

 

Inimigo secreto dos djs mais que especial ontem, obrigado @pietrabertolazzi pela organizacao e a todos os presentes mais que especiais pra cada um. Amo vcs

Фотографија корисника Eduardo Scarpa Julião (@sarrafo) дана