in ,

PREDSEDNIK PARTIZANA NE OSTAVLJA DILEMU: Ima li regionalna liga smisla?

Nakon što je priča o regionalnoj fudbalskoj ligi postala ponovo aktuelna, svoje mišljenje o njoj je izrazio i Milorad Vučelić.

U izjavi koju je dao „Večernjim novostima“, Vučelić je otkrio šta je po njemu problem ovog vida takmičenja:

– Nisam baš entuzijasta po pitanju organizacije regionalne lige, a najspornija su dva segmenta – bezbednost i razvijanje drugih sredina umesto domaćih. Hteli da priznamo ili ne situacija na planu organizacija utakmica poput Hajduk – Zvezda ili Dinamo – Partizan je i dalje komplikovana i ne mogu da se porede sa košarkom ili vaterpolom.

Posebno ga brine ovaj drugi deo, razvijanje drugih fudbalskih sredina:

Nisam za to da se razvija fudbal u susednim republikama, nauštrb našeg prvenstva. Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci, već da učinimo sve da negujemo i podižemo svoje centre. Lako je biti sebičan i uključiti se u sve to, jer bi Partizanu odgovaralo, ali ako biram između Širokog i Maribora ili Niša i Kruševca uvek sam za naše gradove i klubove, zaključio je Vučelić.

Diskusija

Odgovorite
  1. Tako je Vucela, kratko i jasno, za razliku od abol. kadra, koji ceka direktivu od sluge zapada. Ako se vec yuga raspala, najvise ‘preko’ ledja Srbije, zasto bi sada ponovo ucestvovali u pravljenju novog frankenstajna, DOSTA MI JE I OVOG FMPCZ-1,2 !!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZAJEDNIČKIM SNAGAMA: Srbija i Slovenija ‘jure’ EP za žene 2019.

BEKER O NOVAKU: Ruke su nam bile vezane poslednjih šest meseci