4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ PRESEKAO PRIČE O REGIONALNOJ LIGI: Zvezda će se oglasiti kad bude obaveštena

Objavljeno: 06.12.16 u 18:43

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da će „crveno-beli“ stav o najavljenoj regionalnoj ligi za mlađe kategorije fudbalera zauzeti kada bude zvanično obaveštena.

Crvena zvezda je ozbiljan klub da bi komentarisali spekulacije i novinske natpise o bilo kakvoj regionalnoj ligi. Kad budemo bili zvanično informisani od strane FSS, tada ćemo napraviti ozbiljnu analizu, zauzeti stav i obavestiti javnost, rekao je Terzić.

Juče je na sastanku sedam nacionalnih saveza u Zagrebu dogovoreno da uskoro počne regionalna liga mlađih fudbalskih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz učešće klubova iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije.

0
0

4 Komentara

  1. oteraj grofa ako mislis da budemo prvi(a da obavezno povede sikimica i orlandica i da im da vecu minutazu al kod svoje zene)

    0
    0
    Odgovori
  2. Podnece ostavku tek kada napravi razliku od barem 5 titula u korist Zvezde u odnosu na vas. Do tada cete morati da trpite i nervirate se…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter