2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD PRODUŽETKA SARADNJE: Zvezda ostaje bez desnog beka

Objavljeno: 06.12.16 u 12:22

Uveliko su u Crvenoj zvezdi posvećeni zimskom prelaznom roku, a obavljen je i razgovor sa Milošem Cvetkovićem i njegovim menadžerom oko produžetka ugovora koji uskoro ističe.

Ipak, kako HotSport saznaje, do dogovora nije došlo, pošto se dve strane nisu usaglasile oko pojedinih detalja za još dve godine produžetka saradnje.

Iz trenutne perspektive, jasno je da se bliži rastanak, i da će Cvetković napustiti Marakanu kao slboodan igrač.

Sportski sektor traži pojačanje na ovoj poziciji za predstojeći prelazni rok.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Hvala bogu,jedan polovnjak manje,jos da se otarasimo,fibela,lukovica,andjelkovica,supica,moucea,orlandica,sikimica,poletanovica ppsto razigravamo tudje igrace,dati sansu,nasoj deci i dovesti jednog igraca ali pravog a ne deset bukvi

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa svima koje si naveo,osim za Poletanovića.Njegov ugovor treba otkupiti a najuriti Ruiza,koji tek protiv Voždovca prvi put nešto odigrao ali samo jedno poluvreme.Kad je on u timu,nemamo ideju,nema sa kim da se odigra jer on od tehnike nema ni T a igra u veznom redu.Ne zna da stane na loptu,da odigra,da predribla.Ima nešto od brzine ali ako mu neko stane u putanju,udara u njega i solidan šut a ostalo je katastrofa.Poletanović je odličan igrač,samo igra mnogo povučenije nego što mu je pravo mesto u timu i tek će pokazati kvalitet.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter