0
Fudbal

DŽERARD SE VRAĆA: Ponovo je Liverpul prvi izbor

Objavljeno: 05.12.16 u 20:30

Nakon odluke da okači kopačke o klin, Stiven Džerard bi u masi poslovnih ponuda mogao da odabere Liverpul.

Poslednjih dana Jirgen Klop ulaže velike napore da ubedi živu legendu „crvenih“ da obavlja veoma važnu funkciju u akademiji. Nemac želi da baš Džerard sprema Liverpulovu decu za igranje profesionalnog fudbala.

Nakon što je odbio ponudu MK Donsa, Stivi Dži će po okončanju igračke karijere najverovatnije sa štopericom oko vrata nadgledati buduće zvezde Premijer lige u Melvudu.

Sada bivši trener Liverpulovog tima ispod 23 godine, Majkl Bil, je napustio Englesku i novi angažman pronašao u brazilskom Sao Paulu tako da se očekuje da će njegovo mesto uprazniti fudbaler koji je nekada prošao sve stepenice Liverpulove škole i bio kapiten prvog tima.

U izjavi nakon objavljivanja da se povlači, Džerard se u posebno osvrtao na svoje omladinske dane u taboru crvenog dela grada na zapadnoj obali Britanije:

– Kao dečak sam ispunio najveći san svog detinjstva oblačenjem čuvenog crvenog dresa Liverpula kada sam debitovao protiv Blekburn Roversa u novembru 1998. godine, tada nisam mogao ni da zamislim šta će se sve dešavati u narednih 18 godina, izjavio je Stiven Džerard koji i ranije nije krio želju da jednog dana trenira mlade snage Liverpula i od njih pravi legende kluba, baš kao što je bio slučaj sa njim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter