4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VALERI BOŽINOV: Iako sam Bugarin, volim Grobare kao da sam u Partizanu ceo život!

Objavljeno: 04.12.16 u 12:50

Napadač Partizana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je na terenu ili van njega.

Mnoge navijače Partizana sve češće nervira svojim promašajima i pomalo nonšalantnim ponašanjem na terenu, ali ima i onih koji ga iskreno cene i uvek iznova nadaju da će ‘nerv napadača iz Serije A’ proraditi u njemu i u Partizanu.

– Partizan ne zavisi ni od Božinova, ni od bilo kog drugog pojedinca. Nisam egoista i čelnici kluba znaju da sa mnom uvek mogu otvoreno da razgovaraju o svakoj opciji. To što sam Bugarin nije mi zasmetalo da zavolim klub i navijače kao da sam ovde ceo život – rekao je Valeri Božinov za ‘Novosti’.

NAJRADOSNIJI JE, NARAVNO, BOŽINOV: Ivan Bandalovski ponovo u Beogradu (VIDEO)

Protiv Napretka i Vojvodine je prpustio nekoliko stopostotnih šansi i možda i ‘otkinuo’ Partizanu dva boda u Novom Sadu.

– Mnogo žalim za propuštenim prilikama, ipak, vreme ne mogu da vratim. Za razliku od nekog prethodnog perioda sada mnogo češće ulazim u prilike, međutim, lopta me ne sluša, neće u gol. Kod te prve prilike Leo mi je dao sjajnu loptu, a ja sam loše šutnuo, dok sam kod druge sve uradio fudbalski i isprečila se stativa. Ne ide da tražim nekakvu srž problema, fudbal je to, moram da ostanem hladne glave i pogodim sledeći put – rekao je Božinov.

Optimizam ga ne napušta, pa i sam Božinov veruje da će golovi doći već  večeras protiv Javor Matisa od 18 časova u Humskoj.

– Sve se vrati pre ili kasnije, ako radiš dobro. A ja hoću da radim i više i kvalitetnije, baš sam to i rekao treneru da bi trebalo da ostanem i posle treninga da radim dodatno kako bih podesio nišanske sprave. To što nije ušlo protiv Napretka i Vojvodine valjda će kada na naš stadion dođe Javor – zaključio je Bugarin.

0
0

4 Komentara

  1. djurdjic nine zaradio ni za vodu.bozinov mister promasaj.stevanovic zna Ali nedokazan.mihajlovic resen da ide .jevtovic spreman za prodaju.balazic vreme je da ice.gogua otpisan.vulicevic istrosen.klajevic treba nam bolji golman.kosovic..damjanovic nisu za partizan.IMA igrsca koji su na platnom spisku bed minutaze.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je Valeri ipak smo mi pravoslavna braca, za razliku od crveno belih-KOCKASTIH braca kojima ZAJEDNICKA LEGENDA-ROBI sakuplja dobrotvorne priloge za spomenik „palim bojovnicima oluje“ NISMO ISTI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter