3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOBAN START: Igrač Partizana posle utakmice završio u bolnici (FOTO)

Objavljeno: 04.12.16 u 21:05

U želji da dođe do lopte levi bek Javora Amanović nesmotreno povredio vezistu Partizana.

Nezgoda za Alena Stevanovića u meču sa Javorom delovala je kao povreda, koja nije za brigu. Ipak, posle izlaska sa terena vezista je morao u bolnicu na ušivanje noge, tako da se vratio u Zemun sa nekoliko kopči. U pitanju je posekotina, koja je duboka i jedini način da rana zaraste bila je neophodna intervencija.

Procene su da Stevanović mora da miruje nekoliko dana, a svakako da je pod upitnikom njegov nastup protiv Čukaričkog u subotu na Banovom brdu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Covek zaradio 7sava i nista, novinari su tako mirno preneli taj dogadjaj. Mozda zato sto je Alen to muski podneo za razliku od onog govanceta koje se dralo kao da ga kolju iako je samo malo zakacen ili su ipak nasi mediji pristrasni i rade po principu Jedan vodja -jedan klub! Vama svaka cast

    0
    0
    Odgovori
    • Pa reporter Arene posle brutalnih startova nad Leonardom protiv Vojvodine tvrdi da je to normalno i da brazilac treba da se navikne. A onda plaču nad ogrebotinom nedonoščeta Plavšića zbog ogrebotine. Dokle ćemo ići da se dodvorimo,, gospodaru,,.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter