0
Evropske lige

SRCE U MANČESTERU: Pogba objasnio razliku između ‘crvenih đavola’ i ‘stare dame’

Objavljeno: 03.12.16 u 13:57

Najskuplji fudbaler u istoriji, Pol Pogba, četiri godine u Juventusu opisao je kao kratak odmor, a da se transferom u Mančester Junajted vratio kući.

Pogba se letos vratio u Junajted u rekordnom transferu od 105 miliona evra, bez bonusa, da u drugom mandatu na Old Trafordu pokaže da je greška bila što su ga se olako odrekli.

U Mančesteru je moje srce i kuća. Kada sam odlazio oduvek sam znao da ću da se vratim. To je za mene bilo normalno u tom trenutku, kao da sam otišao na odmor. Ozbiljno to mislim, ništa se nije promenilo, ostao sam isti, rekao je Pogba za Skaj Sport.

Pogba je 2012. godine kao slobodan igrač prešao iz Junajteda u Juventus, gde se u potpunosti afirmisao i postao jedan od najboljih vezista sveta.

Sa Juventusom je osvojio četiri Skudeta, dva Kupa Italije i stigao do finala Lige šampiona kada je poražen od Barselone 3:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter