9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAGIŠA BINIĆ: Nisu bitni bodovi nego život

Objavljeno: 03.12.16 u 15:36

Bivši osvajač Kupa evropskih šampiona je prokomentarisao situaciju vezanu za mladog Dušana Vlahovića.

Kao predsednik FS Rasinskog okruga i bivši fudbaler, Dragiša Binić se zalaže za visoku kaznu crno-belima i pita se ko bi danas odgovarao da se mladi napadač povredio u meču sa Napretkom.

Podsećamo, u utakmici u kojoj se Partizan vratio iz mrtvih i preokretom protvi ekipe iz Kruševca slavio, Dušan Vlahović nije imao pravo na nastup prema pravilima koji zabranjuju igranje fudbalerima mlađim od 17 godina koji nemaju overeni lekarski pregled na svakih četiri meseca.

PRAVILA ‘GURAJU’ ZVEZDU KA TITULI: Partizanu se oduzimaju bodovi?!

Kako bi se postarao da regularnost u ovdašnjem fudbalu ne bude uzdrmana, legendarni fudbaler je poručio da od direktora Super lige očekuje da postupi shodno propisima.

Nije bitno što bi Napredak bodovno profitirao iz ovog slučaja, odnosno Partizan još više posustao u trci za titulu, ali ovde je u pitanju i život. Ko bi danas odgovarao da se mali Vlahović povredio protiv Napretka?! Aman, u pitanju je dete, rekao je bivši fudbaler koji je pored Crvene zvezde igrao i za Brest, Levante, Slaviju Prag…

Ukoliko se utvrdi da lekarska potvrda mladog napadač Partizana nije pečatirana i zavedena u delovodniku Fudbalskog saveza Beograda, crno-beli će sasvim sigurno biti sankcionisani.

0
0

9 Komentara

  1. Binicu reci ovo Kokezi da se oduzmu bodovi Partizanu i dodijele Napretku iz Krusevca i da se udari po dzepu Vlahovic posto nije imao ciste papire ,presednice FSS Kokeza reci sudijskoj komisiji FSS da oduzme bodove Partizanu i kazni njihovog igraca Vlahovica novcano po dzepu i na cetiri utakmice da ne moze da igra

    0
    0
    Odgovori
  2. ma vi u fss ste glavniji od lekara specijaliste…lekar izvrsio pregled i dao odobrenje da igrac moze da igra ali dok vi ne odobrite (uzmete lovu za overu) doktorova se ne vazi…pa vi ste bagro veci strucnjaci i od lekara specijaliste

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuj ovoga moraliste. Dosla zgadija ciganska na JNA da lomi noge, a sad se brine za zdravlje Partizanovog igraca. Ovakav sljam ne treba da dobija prostor u medijima!

    0
    0
    Odgovori
  4. da se ja pitam ti bi gulio zajedno sa cecom,đurom frizurom,džajom i svim lopinama robiju bez prava na pomilovanje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter