8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLJACI PIŠU: Korupcija u slučaju Radović koja će razočarati Grobare (FOTO)

Objavljeno: 30.11.16 u 12:52

Poljski portal Fakt24 doneo je neverovatnu priču o dolasku Miroslava Radovića iz Partizana u Legiju ovog leta.

Došao je Mire kao veliko pojačanje. Sa njim je stigla i euforija. Posle ispadanja iz kvalfikacija za Ligu Evrope od Zaglembja ‘pukla je tikva’. Miroslav Radović je otišao na svadbu jednog bivšeg saigrača iz Legije i tamo se sreo sa predsednikom poljskog kluba. Došlo se na ideju da se Srbin vrati u Varšavu i pomogne klubu u Ligi šampiona. Problem je naravno bio dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Ipak, predesdnik crno-belih Ivan Ćurković i trener su se složili da Radović napusti Humsku, ali ne i jedan član uprave. Naime, Poljaci pišu da je njega trebalo podmazati. Navodno, Miroslav Radović je tom članu uprave kupio roleks vredan 4.500 hilajde evra. Posle toga Mire je dobio papire i samo su Grobari ostali nezadovoljni.

FOTO: Fakt24
FOTO: Fakt24

Poljski mediji tvrde da je Legija napravila odličan. potez i za roleks dobila fudbalera koji je nosi tokom jesenje sezone.

0
0

8 Komentara

  1. Kupil igrača za rolex hahaha Nije vrijedil Partizanu,a igra odliično u lizi prvaka!Svi ostali igrači Partizana onda vrijede manje,ne?

    0
    0
    Odgovori
  2. Molio bih dotičnog hrvata da fuck off sa jeb.nim kunama odavde,to je bilo pod jedan,a pod dva,želeo bih da poklonim klubu Legija moju kolekciju satova (vredi poprilično) i da im zahvalim što su Radovića odveli iz kluba,čovek je promašaj

    0
    0
    Odgovori
    • ..a vas za SAKU zobi, kao sto kaze stara poslovica:-U kog su ovce, u tog’ je i planina..tj. MRAKana..shvatio je to AV na vreme, pa vas radi tj. SISA K’O OVCEEE .!. XXAAXXAA .!. GLASACKE OVCICE S’ MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  3. Njega su i grobari poceli da prozivaju jer nista nije pokazao od kad je stigao i nikako nisu bili nezadovoljni njegovim odlaskom.Igrao je na pogresnoj poziciji kod Tomica,mozda je i to uzrok slabih partija,mada nije ima sa kim ni da igra.

    0
    0
    Odgovori
  4. Evo i ja bih „poklonio“ tom „clanu uprave“ jos jedan rolex u znak zahvalnosti sto je Mire otisao, Mi cemo se vec nekako „snaci: sa LEONARDOM, kao i Djurdjevicem UMESTO Mireta I NJEGOVE PLATEEE DOBILI SMO OVU DVOJICU-ZA ROLEKSSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter