2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ PODMLAĐUJE TIM: Novo lice na treninzima Partizana

Objavljeno: 30.11.16 u 11:00

Pored činjenice da je finiš jesenjeg dela sezone u Partizanu se kuju planovi za drugi deo i snimaju igrači koji treba da pojačaju konkurenciju u timu ekipe iz Humske.

Prvo zimsko pojačanje je Tavamba iz Kairata, a plan je da crno-beli iz svog razvojnog tima Teleoptika od starta priprema u januaru priključe i Veljka Birmančevića (rodjen 5. marta 1988. godine). Talentovani vezista je nedavno pružio dobre partije i za omladinsku selekciju Srbije tako da mu sledi dokazivanje kod trenera Marka Nikolića. Šef struke Partizana je procenio da šansu polako treba davati sopstvenim produktima.

Godinu dana mlađi napadač Đordje Jovanović, kao najbolji strelac Omladinske lige Srbije već dve nedelje radi sa najboljom ekipom Partizana i nastaviće da bude pod lupom trenera Nikolića i u narednom periodu i verovatno sledi zvaničan debi u najboljem timu. Jovanović je u nedavnom prijateljskom meču sa PAOK postigao pogodak u prvom nastupu u Humskoj.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter