0
Fudbal

TRAGEDIJA: Srušio se avion brazilskog prvoligaša, ima preživelih! (FOTO)

Objavljeno: 29.11.16 u 09:26

Tužan dan za brazilski fudbal. Ali i sport uopšte.

Brazilski prvoligaš putovao je na prvi meč finala Kupa Južne Amerike. Avion u kojem su bili fudbaleri i članovi stručnog štaba srušio se u obližnjim planinama, a spekuliše se da je došlo do problema sa električnim instalacijama ili nestanka goriva.

U avionu je bilo devet članova posade i 72 putnika, među kojima je bilo 48 članova Šapekoensea i 21 novinar. Kako svetski mediji prenose, pad aviona je preživelo samo šest putnika, od čega dvojica fudbalera – Alan Rušel i golman Danilo Padilja.

U međuvremenu, spekuliše se o tome da će pad aviona verovatno preživeti i do 13 putnika, među kojima ima još najmanje tri fudbalera. Ali, još uvek nema zvaničnih informacija o tome.

S druge strane, Fudbalski klub Šapekoense saopštio je da neće davati zvanična saopštenja dok ne dobije izveštaj od vlasti. Nije poznato kada će to biti, pošto još uvek traje akcija spasavanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter