1
Evropske lige

REKORDAN TRANSFER: Sve izvesnije da Leo Mesi napušta Barselonu!

Objavljeno: 29.11.16 u 10:29

Sportski direktor Pari Sen Žermena Patrik Klajvert kontaktirao je oca Lionela Mesija, Horhea, sa željom da iskoristi zastoj u pregovorima oko novog ugovora sa Barselonom i dovede ga u Francusku.

Klajvert, inače nekada veoma uspešni napadač Katalonaca, preneo je Horheu Mesiju da Pari Sen Žermen neće žaliti novca da dovede jednog od najboljeg fudbalera današnjice, prenose francuski mediji.

Priča o Mesiju i Pari Sen Žermenu dolazi samo nekoliko dana posle spekulacija da je jedan neimenovani klub spreman da Argentincu ponudi 100 miliona evra samo za potpis.

Mesi još od letos pregovara sa Barselonom oko novog ugovora, a mediji su pisali da bi mogao da napusti klub jer je nezadovoljan tretmanom španskog tužilaštva zbog slučaja sa porezom.

Mesija u svojim redovima želi i Mančester Siti, menadžera Pepa Gvardiole, a u slučaju da odluči da ode iz Katalonije to bi skoro sigurno značilo rekordan transfer.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter