5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MELEM ZA OČI GROBARA: Sve čarolije Leonarda spakovane u dva minuta (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.16 u 00:03

Bilo ih je devet i teško je odlučiti se koji je najlepši. Ma, nemoguće je.

Ne pamti se da je neki stranac za tako kratko vreme ušao u srca navijača Partizana, a Leonardo da Silva Souza je to učinio posle samo par meseci. To je jasan dokaz da je sportski sektor napravio izuzetan posao njegovim dovođenjem prethodnog leta.

Popularni Leo je od samog starta počeo sa golovima, i to veoma atraktivnim. Grobarima je posebno omiljen bio protiv Crvene zvezde u 89. minutu, ali ne treba zaboraviti ni majstorije protiv Spartaka u Novom Sadu, Rada u Humskoj, Metalca u Gornjem Milanovcu…

Koji se vama najviše dopao?

(Izvor: youtube / SportBV SBV)

0
0

5 Komentara

  1. Svi su lepi a najlepsi protiv komsinice Zvezdane. Napred crno beli, najbolji srpski klub od postojanja samostalne Srbije. A sad dovedose i pojacanje, dosao iz Kairata, klub jako dobro poznat komsinici Zvezdani. Pozdrav svim navijacima Partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno, gol Zvezdi glodari proslavljaju kao da su dalu Barseloni…A i takva je razlika, prestace sudije da vas drze u igri…

      0
      0
      Odgovori
  2. LEONARDO-NAJBOLJI STRANI IGRAC KOJI JE IGRAO U SRBIJI, u strance ubrajam i Panceva, Robija, Savicevica, Belodedica, TERZICA, BOZOVICA itd itd .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Tvoj jlubic nije iz Srbije, vec Hrvatske, tako je najbolji tamo, zao mi je ali je ovo chinjenichno stanje stvari!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter