6
Fudbal

JOŠ JEDAN SRBIN MEĐU ‘ZMAJEVIMA’: Nama nije valjao, Bosna ga čeka raširenih ruku!

Objavljeno: 28.11.16 u 21:50

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pravi sve veću selekciju sastavljenu od srpskih igrača.

Dok je bio u mlađim selekcijama, Đorđe Despotović je igrao maestralno za Srbiju i predstavljao je svetlu budućnost našeg fudbala. Međutim, između mlade i ‘A’ selekcije se negde izgubio, a nije se proslavio ni igrajući za Crvenu zvezdu.

Otisnuo se u Kazahstan, a posle Kairata sada igra u Astani sa Nemanjom Maksimovićem. Međutim, njih dvojica verovatno neće igrati u reprezentaciji Srbije, pošto je Despotović dobio ponudu od selektora Bosne i Hercegovine Mehmeta Baždarevića.

NOVI SRBIN NA PRAGU REPREZENTACIJE BIH: Bojan Nastić kontaktiran od strane NFSBIH

Posle Bojana Nastića, ‘Novosti’ prenose da je na njegovu adresu stigla ponuda po drugi put, pošto je prvi put stigla pre tri i po godine.

Despotović ima bosanski pasoš, a kako nije u planovima Slavoljuba Muslina vrlo je moguće da će prihvatiti ovaj poziv.

0
0

6 Komentara

  1. Puni smo dobrih igraca, ali nazalost sansu dobijaju oni koji igraju u timovima iz najjacih liga, a kad pogledas broj golova u europskim takmicenjima, nema ih nigde, dok ovaki koji igraju kao despotovic zovwmo ih onda pred odlaskom u penziju…ili su pametni i odose da igraju za bih, a iz njihove zemlje nama ili komsijama..hvala bogu!!! Ako ne drugo, misle na sebe i svoju porodicu..tako i tako smo godinama ziveli u istoj zemlji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko bosanski pasos ima nije srbin,isto kao i sto srbija ima adema ljajica.neka biraju momci koga zele kao mnogo igraca sa nasim balkanski prostora.meni nesmeta ni sto bosanac igra za srbiju ili hrvatsku ili sto srbin ili hrvat igraju za bosnu.ako te zemlje smateaju svojima onda kapa im do poda i sve postovanje.dosta je vise nacionalizma i meznje.vrijeme je doslo da se slazemo i pazimo a ne mrzimo.svi znamo kako smo fino zivjeli dok smo bili jugoslavia.i kakvu smo selekciju imali samo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter