6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE SADA RASTANAK BLIZU: Tavamba je stigao, jedan igrač pakuje kofer?

Objavljeno: 28.11.16 u 12:48

Partizan je juče predstavio prvo zimsko pojačanje u vidu Leandra Tavambe, a tom prilikom je sportski direktor kluba Ivica Iliev najavio odlazak jednog igrača.

Crno-beli su doveli ‘sidraša’, kako bi Ivica Iliev rekao ‘razbijača’. Jasno je da su crno-beli doveli novog golgetera nezadovoljni učinkom sadašnjih. Na predstavljanju Kamreunca je rečeno da će neko morati da napusti Humsku, a očigledno je da se radi o Valeriju Božinovu. Bugarin je sličan tip igrača kao Tavambe i teško je verovati da će Marko Nikolić igrati sa dva igrača istih karakteristika u timu. Zato se spekuliše da bi Valeri Božinov uskoro mogao da napusti Partizan, jer sigurno ne želi da sedi na klupi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ruku na srce Bugarin je pred svaki prelazni rok na izlaznim vratima, ali nikako da krene. Ipak, sada je to daleko realnije. Naime, Božinov navodno ima ponude da se vrati u Italiju, ali i domovinu, tačnije CSKA iz Sofije. Videćemo šta nam donose januar i februar…

0
0

6 Komentara

  1. Autor ovog teksta je ostrasceni zvezdas.On u tekstu pretenduje da ode najbolji Partizanov igrac Leonardo,ali na njegovu zalost ide najgori igrac Bozinov!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Igra ali onaj zulu ples,sto ga ucili vracevi u njegovom selu.Ako si glup,nisi valjda lud,vidis da je potpisao van prelaznog roka i kako moze da igra u tom slucaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter