0
Evropske lige

MURINJOVA TEORIJA: Igrači koji se povređuju nemaju mesta u Junajtedu

Objavljeno: 27.11.16 u 12:47

Žoze Murinjo nastavlja sa drastičnim promenama u Mančester Junajtedu.

Portugalski stručnjak je otpisao Bastijana Švajnštajgera odmah pošto je stigao u klubu. Kapitena Vejna Runija preselio je u jednom periodu na klupu. A izgleda da nije ni na pola puta po pitanju promena na Old Trafordu.

Sledeći fudbaler koji bi mogao da bude ‘žrtva’ Žozea Murinja jeste iskusni defanzivac Fil Džons, koji je imao mnogo problema sa povredama u prethodnom periodu. Međutim, on se nakon povratka na kratko ustalio u startnoj postavi i pružio odlične partije, ali ni to nije bilo dovoljno Portugalcu da promeni svoju odluku.

– Kada sam došao u Junajted on je bio povređen. Poslednjih nekoliko utakmica je igrao i bio je sjajan, ali čuo sam da često ima problema sa povredama. Rekao sam mu iskreno da ne verujem da je njegova budućnost u Junajtedu. Možda je za njega bolje da pronađe novi klub, ali ima još uvek vremena da me uveri u suprotno, rekao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter