0
Fudbal

KAKAV TIM PRAVI FENER: Brzonogi Ben Arfa prva meta

Objavljeno: 27.11.16 u 20:04

Prva transfer bomba koja bi mogla da odjekne ove zime jeste na relaciji Pariz – Istanbul, a u pitanju je Hatem Ben Arfa.

Sjaj nekadašnjeg organizatora igre Njukasla nije bio dugog veka u aktuelnom šampionu Francuske. Nakon maestralnih partija u Nici i prelaska u PSŽ, vezista rođen u Klamartu nije uspeo da se snađe pod strategijskom palicom trenera Emerija.

Kako turski ’Milijet’ prenosi, uprava Fenerbahčea u Ben Arfi vidi prvog kanditada za pojačanje na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Kako je za svega 387 minuta koje je dobio od Emerija ove sezone uspeo da postigne i asistira po gol, Fener će u januaru pokušati da angažuje Francuza na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora.

Ben Arfa je u svojoj karijeri pored Njukasla, Nice i Pari Sen Žermena igrao za Marsej i Hal. Upisao je i 15 nastupa za nacionalni tim Francuske.

Pripremio: Petar Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter