1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda FK

ZVEZDINO DETE: Ima samo 18 godina i već je junak Severa! Evo šta on kaže o tome… (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 19:59

U poslednjim minutima utakmice u Gornjem Milanovcu Crvena zvezda je uspela da preokrene meč u svoju korist i tako sačuva prednost u odnosu na Partizan.

Tri boda crveno-belima u 89. minutu doneo je mlađani Luka Adžić.

– Zauvek ću pamtiti današnji dan, ovo je ostvarenje mog dečačkog sna. Utakmica je sama po sebi bila teška, morali smo da jurimo rezultat, a to nam se ne dešava često. Neverovatno je šta se sve dogodilo u poslednjih nekoliko minuta, trebaće mi vremena da se utisci slegnu. Svakako, ovo su jako bitna tri boda za nas i sada je najvažnije da hladne glave uđemo u pripremu naredne utakmice, rekao je Adžić.

Ovo je njegov prvi pogodak u seniorskoj konkurenciji.

– Rasterećenije smo se svi osećali nakon Orlandićevog gola, ali Zvezda se nikada ne zadovoljava nerešenim rezultatom. Pokazali smo koliku želju za pobedom imamo. I dalje ne mogu da verujem da mi se u poslednjim minutima lopta tako odbila, ali čim sam šutnuo znao sam da će ući u gol. Mnogo mi znači prvi pogodak u seniorskom dresu, ali nadam se da je ovo tek početak i da ću postići još mnogo golova.

Zvezda očigledno ima spremne zamene na klupi.

– Ekipa je pretrpela dosta promena zbog povreda, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom. Izuzetno mi je drago što smo Račić i ja iz omladinaca pomogli danas ekipi. Uroš ima više iskustva u prvom timu i srećan sam što je danas bio jedan od najboljih igrača na terenu. Sigurno ćemo obojica po lepom pamtiti gostovanje u Gornjem Milanovcu, poručio je Adžić.

0
0

1 Komentara

  1. Vise volim da gledam ovakvu Zvezdu pa i po ceni da nije danas pobedila ali za Adzica,Racica ili da je igrao Stojanovic,uvek ce biti tolerancije i prastanja.Naravno ukoliko se bore kao danas, do zadnjeg atoma snage,nego da gledam u timu Ruiza,Moucea,Fibela,Kangu.Adzic je odmah potvrdio svoj talenat,Racic nesto i nije blistao ali nema veze,istrpecemo i takve igre jer nije igrao na svom mestu Mene je zacudilo sto nije odmah Adzic usao umesto Ristica jer on pokriva upravo tu poziciju,dok je Racic zadnji vezni i lose se snasao u novoj ulozi,cak je i Plavsic pomeren levo da bi mali usao u sredinu ali ispred Donalda i Poletanovica,sto mu ocigledno ne odgovara previse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter