2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI DOBILI NOVOG LJUBIMCA: Ko bi posle svega rekao da će to biti baš on… (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 09:54

Skandiranje njegovog imena desilo se verovatno prvi put na stadionu u Humskoj.

Sigurno će se još nekoliko dana pričati o preokretu i pobedi Partizana protiv Napretka posle 0:2 i igrača manje. Na kraju 3:2 za crno-bele i na kraju, ipak bi se reklo, zaslužena pobeda posle svega što se dešavalo na terenu.

Odavno je ljubimac navijača Partizana Leonardo, ovacije je naravno dobio i Saša Ilić koji je momački odigrao svih 90 i kusur minuta, ali je skandiranje svog imena juče na stadionu u Humskoj po prvi put dobio i Alen Stevanović, jučerašnji junak crno-bele pobede.

– Posle 0:2 i  crvenog kartona delovalo je sve veoma teško, ali je ekipa potom pokazala karakter i odreagovala na pravi način baš  kada je bilo potrebno. Drago mi  je da smo doneli nova tri boda koja nas ostavljaju u trci za titulu – rekao je Stevanović neposredno posle meča.

– Da, bilo je dosta promašenih šansi, ali najvažnije da smo pokazali karakter što  je ujedno i odlika velikih ekipa da kada je najteže se pokažu i karakter i snaga koju pojedinac pretoči u borbu čitavog tima. Šef nam je na poluvremenu ukazao na stvari koje nisu bile dobre i zahtevao je od nas da pokažemo želju za pobedom, kao i da grizemo pri svakom duelu – istakao je strelac pobedonosnog gola za crno-bele.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gotovo podjednako junak sa njim bio je i Leonardo da Silva Souza, strelac prva dva gola za Partizan bez kojih bi preokret bio gotovo nemoguć.

– Stalno  ponavljam da smo mi tim. Ja sam veoma srećan što dajem golove, ali da nije mojih saigrača ja to ne bih mogao. Uostalom, moja pozicija i jeste takva da se od mene očekuju i dobre asistencije i golovi, zbog toga sam i došao u Partizan. Za te trenutke svi źive, svako ko kaže da nije tako, ne govori istinu. To su upravo dve stvari za koje svaki igrač živi – golovi i skandiranje sa tribina – izjavio je Leonardo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kaže da nije preterano zadovoljan svojom trenutnom formom.

– Uvek se može biti u boljoj formi od ove. Zadovoljan sam kako igram, ali je velika razlika da li igrate domaće prvenstvo ili na dva fronta uz Evropu. Ovo samo ističem, jer smo skloni da jednog dana nekoga podiźemo, a posle dve utakmice valjamo po blatu. U svemu u životu, pa i u fudbalu je najvažnija konstanta, pa tako i meni. Važno je da dobro igramo, pobeđujemo, a onda i forma bude sve bolja i bolja – zaključio je Leonardo.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

2 Komentara

  1. ..Alen Stevanovic, dokazani Grobar, ZNA dobro, kao i MI GROBARI, kakav „prljav“ aparat i kakvi ne-„ljudi“ stoje s’ druge „strane“, pod kakvim smo pritiscima izlozeni i „ozbiljnim“ medijskim monitoringom, a o finansijskom da ne govorim, ALI, MI GROBARI SE NI NE OBAZIREMO NA TOOOOO, SAMI PROTIV SVIHHHH i IZNAD SVIH, na KRAJU KRAJEVAAAA MI SMO PARTIZAN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter