2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV SVE OBJASNIO: Zašto nije šutirao penal, kako je uspeo sve da promaši i bio očaran Saletom (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 10:17

Ako su Leonardo i Alen Stevanović bili junaci Grobara, na živce im je tokom celog meča išao Valeri Božinov svojim potezima.

Bugarin je juče samo u prvom poluvremenu imao tri kolosalne šanse, a do kraja nije uspeo da se upiše u strelce iako je posle isključenja Đurđevića ostao jedini napadač Partizana na terenu.

Navijači su različito reagovali, neki su poručivali da živi od stare slave, da se ne trudi nedovoljno, ali je on posle meča to oštro demantovao i objasnio šta se sve dešavalo.

– Pre svega, penal je bio čist kao suza, konačno su svirali najstrožu kaznu posle faula na meni. Obično ja izvodim penale, ali sam ovog puta prepustio Leu, jer me lopta nije slušala i ništa mi nije polazilo za nogom. Imao sam puno šansi koje nisam iskoristio i izvinjavam se navijačima, što sam im i pokazao kada sam izlazio sa terena – rekao je novinarima u miks-zoni posle meča Valeri Božinov.

– Kako sam promašio? Pa ko igra taj i promašuje, ko ne igra, ne može da promaši ništa – rekao je Božinov.

GROBARI DOBILI NOVOG LJUBIMCA: Ko bi posle svega rekao da će to biti baš on… (VIDEO)

Istakao je dvojicu junaka, Leonarda i Alena Stevanovića, ali i jednog posebnog igrača – kapitena Sašu Ilića.

– Svaka čast i Leu i Alenu, ali jeste li videli kako trči Saša Ilić u skoro 40. godini. Pa to je neverovatno. Bori se kao niko, iako ima toliko godina, to je fantastično, ja sam očaran. Čast mi je što igramo u istom timu, samo nek je živ i zdrav i igraće on u istom ritmu još dugo – rekao je oduševljeni Božinov uz osmeh.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter