3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO U HUMSKOJ: Napadač na korak od potpisa, Grobari su već u euforiji, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 13:34

Pripreme za zimski prelazni rok uveliko su u toku, a određeni potezi sportskog sektora u Humskoj već su povučeni.

Pre par dana pojavila se informacija da će Partizan dogovorio sve oko dolaska Leandrea Tavambe u Partizan, a danas je ‘Informer’ objavio da je kompletan posao završen i da je kamerunski napadač već potpisao ugovor na tri godine.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama Partizanovi navijači su se oduševili novim pojačanjem i već su nestrpljivi da ga vide u crno-belom dresu.

NA PRAGU HUMSKE: Hoće li Partizan angažovati strelca jednog od najlepših golova u istoriji fudbala? (VIDEO)

Da bismo se uverili u tvrdnje da je Tavamba zaista potpisao pozvali smo Ivicu Ilieva, sportskog direktora crno-belih, koji je pak to negirao, bar na neko vreme.

– Dokle god ne završim nekog igrača neću iznositi nikakve informacije u javnost, da ne bi došlo do zloupotrebe. Sve vezano za bilo kog igrača ja ću prećutati, dok god se nešto se ne završi, jer je puno puta do sada bilo i u mojoj karijeri da se transfer izjalovi pre nego što se ostvari – rekao je u kratkoj izjavi za HotSport Ivica Iliev.

FOTO: Youtube printscreen
FOTO: Youtube printscreen

Ukoliko dođe u Partizan Tavamba, a on se već nalazi u klupskim prostorijama na pregovorima, potpisao bi kao slobodan igrač pošto mu je ugovor sa kazahstanskim Kairatom istekao.

U karijeri je korpulentni špic igrao još i za Union Duale i Aigle Rojal u Kamerunu, zatim Nitru i Ružomberok u Slovačkoj, pre nego što je stigao u Kairat.

Svi ga dobro pamte po fenomenalnom golu na asistenciju Andreja Aršavina, što je bio jedan od negovih 17 pogodaka u poslednjih 45 utakmica u Slovačkoj i Kazahstanu.

0
0

3 Komentara

  1. nikolic sklaoa Tim slican onom koji je oravio prvi put.imao je lazovica I skuletica sad bi imao tavamba I djurdevica.imao je oumarua sad IMA Leandra.imao je ridrincica I slovenca ilica sad IMA evrtona I mozda opet drincica.e sad CE my stoperi biti problem Muslim da CE to biti domaci igdaci.jedno je jasno gogua..balazic..bozinov..treba da idu her u evropu nemogu nam pomoci.tako da of pet stranaca ostaju dva leandro ..Everton..tavamba..I ako bi dosao aruma to bi bio vrh.

    0
    0
    Odgovori
  2. On i nije c-for vec desetka ili poluspic, a takav nam treba. Na c-foru cemo razvijati Vlahovica i DjoletaJovanovica.
    Tawamba, naravno igra i pivota, pa utoliko bolje. Covek puca od snage i takav nam treba. Daj boze da bude kao zamena za Bozu i efikasniji od njega, mada po statistici ne uleva mnogo nade. Ipak, ima Ika moje DA, jer je sigurno igrac koji je pojacanje.Kakvo i koliko, videce se , nikad se ne zna. Fudbal je cudna igra. Mozda se bas posreci , kao sto smo imali slucajeve da smo dovodili unistivace Kebare iz rupcage! Pomozi boze!!! Hocu da verujem da ce i on dobiti kljuceve od trenerovog auta za nagradu posle bucanja mreze Kebare!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bio bi pojacanje, da je u Slovackoj i Kazahstanu postigao 30 golova na 45 utakmica … bolje portugalca od komsinice da smo doveli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter