0
Fudbal

FOTO: HotSport

STANISLAV TONČEV ZA HOTSPORT: Neško je spornu izjavu dao u afektu, ‘treća sreća’ sa Kosanovićem (FOTO)

Objavljeno: 23.11.16 u 11:49

Predsednik Radnika iz Surdulice Stanislav Tončev rekao je za HotSport da nema nikakvog spora sa sada već bivšim trenerom Neškom Milovanovićem.

Dosta se prašine podiglo u domaćim medijima oko smene trenera Radnika i odlaska sa klupe Neška Milovanovića. Dogovorena je saradnja sa Miloradom Kosanovićem, koji je već je vodio trening Radnika i upoznao se sa svojim novim igračima.

– Serija od četiri vezana poraza uključujući i utakmicu sa Slobodom, dovela nas je do razmišljanja da se ekipa osveži i prodrma. Odlučili smo se za iskusnog stručnjaka kakav je Milorad Kosanović. Razgovarali smo sa njim tri puta do sada i tek sada smo uspeli da nađemo zajednički jezik. Zadovoljni smo i smatram da je to bio pravi potez u ovom trenutku – rekao je predsednika kluba iz Surdulice Stanislav Tončev za HotSport.

unnamed

Kako je došlo do smene Neška Milovanovića? Kruže priče da je veoma razočaran načinom na koji je to učinjeno, putem telefona.

– To bih ovako prokomentarisao. On ja se dugo poznajemo i uvek smo imali otvorenu komunikaciju. Juče sam pričao sa njim skroz otvoreni i lepo mu obrazložio razloge zbog kojih će doći do promene. On je u tom trenutku sve prihvatio, a posle verovatno reagovao u afektu, ali mislim da se pokajao zbog te svoje izjave.

– Inače, da potvrdimo – Kosanović je jutros potpisao sporazum, biće licenciran za utakmicu protiv Čukaričkog i vodiće utakmicu u najboljem redu – otklonio je Tončev svaku dilemu.

unnamed 1

Kakvi su ciljevi Vašeg kluba u nastavku sezone?

– Smatramo da će Kosanović da izvuče maksimum iz ovih momaka. Lično mislim, ne preambiciozno nego realno, da imamo ekipu za bolji plasman od trenutnog. Probaćemo da se približimo osmom mestu i plej-ofu, da bi na zimu napali plej-of.

Debi Kosanovića biće protiv Čukaričkog, a Tončev je istakao da su utakmice protiv ‘brđana’ uvek interesantne.

– Čukarički ima isti problem kao i mi, jer ima ekipu mnogo bolju od mesta na tabeli na kom se trenutno nalazi. Mi smo ih dobili prošle godine kada su imali daleko bolji sastav od sadašnjeg i nema razloga da se bojimo. Sva tri znaka su u opticaju, a ja se nadam pobedi Radnika – izjavio je za HotSport Stanislav Tončev i dodao da bi publika u Surdulici trebalo da dođe u što većem broju kako bi pozdravila veličinu kakav je Milorad Kosanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter