2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOKETIRANJE: Da li ovo znači da se Partizan rastaje sa ljubimcem navijača? (FOTO)

Objavljeno: 23.11.16 u 09:26

Izgleda da je došlo vreme za rastanak.

Koliko god da je Valeri Božinov kuburio sa golgeterskim učinkom u određenim delovima ove i prošle sezone, kao i činjenice da u bitnim evropskim i domaćim utakmicama nije bio u listi strelaca, Bugarin je postigao solidan broj golova i svojim ponašanjem na terenu je ušao u srca navijača Partizana.

Zato je trenutno napadač sa najdužim stažom u prvom timu Partizana, i pored čestih špekulacija oko ponuda za njega.

IGRA KAO U TRANSU: Čarobna asistencija Radovića, ovo u Partizanu nismo gledali! (VIDEO)

Poslednju sumnju u odlazak iz Humske sam je bacio pošto je u izjavi za ‘Kalčomerkato’ otkrio kako želi da ode i vrati se u Italiju.

– U junu mi ističe ugovor sa Partizanom i voleo bih da se vratim. Italija je zemlja kojoj dugujem sve i koju mnogo volim – rekao je Božinov za ovaj italijanski medij.

– Srećan sam u Partizanu. To je veliki klub, sa bogatom istorijom i brojnim navijačima. Na oko 40 mečeva postigao sam 25 golova, nadam se da ću dostići brojku od 30 i ući u istoriju kada su u pitanju igrači iz inostranstva.

Screenshot_1

Otkrio je i da ga je Juventus kontaktirao u vezi mladog Nikole ‘Blekija’ Milenkovića, stuba odbrane crno-belih.

– Ljudi iz Juventusa su me pitali za njega, zvali su me iz kluba u želji da saznaju više, dao sam im pozitivno mišljenje. Radi se o perspektivnom fudbaleru, sa velikim prostorom za dalji napredak. Mlad, talentovan, odličan u skok igri. Nije slučajno da Partizan ima najbolju odbranu u ligi. Pored toga, sjajan je i kao ličnost.(

0
0

2 Komentara

  1. aaa tvorzic, a njegovvv deoooo, eee bree vucela ostavi nesto i za njega, udeli sirotinjiii, dosta je bilo da im „samo“ Drz. daje milostinjuuu LOMA I MIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter