4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEPRAVEDNO: FIFA je odbila Srbiju, a onda je prihvatila molbu ‘slonova’

Objavljeno: 22.11.16 u 14:32

FIFA je bila jasna u stavu da Bojan Krkić ne može da promeni reprezentaciju, te da španski dres zameni srpskim. Pravdali su se time da je već odigrao jedna meč za špansku seniorsku reprezentaciju, ističući pritom da na taj način strogo poštuju pravila. Ali, šta bi sa poštovanjem pravila u novom slučaju?

Fudbalski savez Obale Slonovače poslao je identičnu molbu na adresu FIFA. ‘Slonovi’ zahtevaju da se krilnom napadaču Kristal Palasa, Vilfridu Zahi, omogući nastup za njihovu reprezentaciju. 

Zaha je u dresu engleske reprezentacije odigrao dva meča. Desilo se to još 2012. i 2013. godine, i od tada nije bio u planovima nijednog selektora. U međuvremenu, brzonogi napadač doneo je odluku da više ne nastupa za Englesku, odnosno da dres ‘gordon albiona’ zameni dresom reprezentacije Obale Slonovače.

I izgleda da će mu biti dozvoljeno. Navodno, oba meča odigrao je na prijateljskim utakmicama, za razliku od Krkića koji je jedini nastup za Španiju upisao u kvalifikacijama protiv Jermenije.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj nas savez je kao socialna ustanova propalim fudbalerima i talentima nasih korena, koji neznaju na karti sveta, gde se je nekada jugoslavija nalazila, a kamoli srbija danas i sto su im dedovi naseg porekla i neznam uopste pored tolikih talenata i igracina da nam dodje jedan jadan krkic?! Uzas..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta ce nam Krkic ljudi. Pa imamo za klasu bolje igrace trenutno, Tadic, Ljajic, Markec . A tek oni sto dolaze, mali Zivkovic, Gacinovic, Sergej…

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti,Krkic je klasa za Ljajica i Markeca a verovatno je za nijansu bolji i od Tadica…za ove mladje da ne pricamo,oni jos ne mogu ni do kolena da mu budu.

      0
      0
      Odgovori
      • Druze nije sve u tehnici nego za neke stvari trebaju daMu.. pr. Kao sto je Tadic nastavio da igra slomljenim nosem. Mi Srbi smo poznati po tome. Takvi kao Krkic ima ih svuda, ali oni sto ginu za dres i drzavu retke su!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter