5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IBANJEZA KOJA ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Veličina kluba se ne gleda po kasi, već vitrini sa trofejima!

Objavljeno: 20.11.16 u 11:35

Argentinac Luis Lučo Ibanjez napustio je ovog leta Crvenu zvezdu i preselio se u Trabzon, ali kako kaže crveno-bele neće nikada zaboraviti.

U Beogradu je proveo svega godinu dana, ali je za to vreme uspeo da osvoji titulu prvaka države i postane ljubimac armije navijača Crvene zvezde. Kako sam kaže, crveno-bele će pamtiti ceo život.

– Sezonu provedenu u Crvenoj zvezdi pamtiću ceo život! To je bila moja najbolja sezona u karijeri, kako u sportskom, tako i u ljudskom smislu. Jednostavno – nezaboravno. U Beogradu se jednostavno sve poklopilo, ali to se događa jednom u životu. Isti jezik, hrana, prelep grad, ali znate kako je… Sve što je lepo kratko traje – rekao je Lučo u razgovoru za Kurir.

MUČNO ZA GLEDANJE: Horor povreda Aleksandra Lukovića (VIDEO)

Argentinac je sve najlepše govorio o generalnom direktoru kluba Zvezdanu Terziću.

– Sve najbolje o Terziću, jer klub je prema meni bio fer. U najtežim trenucima posle ostavke članova uprave. Najviše mi je žao navijača i zvezdaške javnosti. Meni nije bilo suđeno da igram, jer su Zvezda i Trabzon ugovorili transfer. Nesrećno i nespretno smo ispali, ali to je život.

DELIJE, BUDITE PONOSNE: Još jedno veliko priznanje za Zvezdu! (FOTO)

Lučo je takođe poručio da će se jednog dana sigurno vratiti u Zvezdu, naravno samo ako to budu želeli navijači.

– Ako me klub i navijači budu zvali naravno da ću se vratiti. Zvezda je veliki klub, bez obzira na finansijske poteškoće. Veličina kluba meri se po trofejima, igračkom kadru i trofejima – zaključio je brzonogi levi bek.

0
0

5 Komentara

  1. Bravo Luco, pa ja to sve vreme i govorim PANTERRRIMA i o njihovoj „vitrini sa trofejima“ tj. PP-APARRRATU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter