0
Fudbal

FOTO: crop

KVALFIKACIJE ZA SP (AMERIKA): Argentini pripao ‘klasik’ protiv Kolumbije, SAD sve dalje od Rusije (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.16 u 09:26

U noći utorak na sredu igrani su mečevi kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u južnoj i severnoj Americi, a bilo je i iznenđujućih rezultata.

Krenućemo od onog atraktivnijeg fudbala koji se igra u južnom delu zemljine lopte. Na programu su bila dva derbija, a u centru pažnje je bio onaj između Argentine i Kolumbije. ‘Gaučosima’ je pobeda bila preko potrebna i do nje su stigli 3:0. Argentinu je do vođstva doveo Mesi evrogolom u 10. minutu, na 2:0 povoiso je Prato 13 minuta kasnije na asistenciju asa Barselone, da bi konačnih 3:0 postavio Di Marija u 84. minutu. Asistent je ponovo bio Mesi.

Čile je na svom terenu bio bolji od Urugvaja 3:1. Gosti su poveli u Santjagu golom Kavanija u 17. minutu. Ipak, u nadoknadi vremena je Vargas poravnao na 1:1. U 60. minutu Čile je preokrenuo golom Sančeza, da bi as Arsenala konačnih 3:1 postavio u 76. minutu. Suarez je u 90. minutu promašio penal i šansu da koliko-toliko ublaži poraz Urugvaja. Brazil je kao gost bio bolji od Perua 2:0.

U Konkakaf zoni derbi je odigran u San Hozeu gde je Kostarika dočekala SAD. Ameri su posle poraza od Meksika tražili prve bodove u odlučujućoj rundi kvalfikacija, ali su doživeli debakl 4:0. Kostariku je u vođstvo doveo Venegas u 44. minutu, Bolanos je povisio na 2:0 u 68. minutu, da bi tačku na Amere stavio Kembl sa dva gola u 74. i 78. minutu. Iznenađenje je remi Meksika sa Panamom 0:0 u gostima.

(Izvor: YouTube/Classy Football)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

KONMEBOL:

Bolivija – Paragvaj 1:0 (0:0)
Ekvador – Venecuela 3:0 (0:0)
Argentina – Kolumbija 3:0 (2:0)
Čile – Urugvaj 3:1 (1:1)
Peru – Brazil 0:2 (0:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

KONKAKAF:

Honduras – Trinidad i Tobago 3:1 (2:0)
Kostarika – SAD 4:0 (1:0)
Panama – Meksiko 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter