1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MISIJA (NI)JE USPELA: Došao je uz veliku pompu, ali ove zime ipak odlazi iz Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 15.11.16 u 14:32

Bio je velika nada navijača Crvene zvezde, za mnoge je i dalje, ali gotovo izvesno neće dobiti pravu priliku od Miodraga Božovića.

Iako je David Babunski na Marakanu stigao uz najave velikog talenta kao izdanka Barselonine škole fudbala, a takođe i fudbalera koji obilato čita knjige i bavi se filozofijom, nije dobio puno prilika da svoju pamet sprovede i na terenu u crveno-belom dresu.

Zato će mladi makedonski reprezentativac, prema pisanju tamošnjeg medija ‘Ekipa’, već ove zime napustiti Crvenu zvezdu i otići usled nezadovoljstva malom minutažom.

VIJEIRA DEFINITIVNO ODLAZI: Umesto njega stižu čak dvojica novih napadača!

Babunski je odigrao 13 minuta za Crvenu zvezdu, a zanimljivo, nijednom nije proveo svih 90 minuta na terenu. Uvek je ili ulazio sa klupe ili bio zamenjen u drugom poluvremenu.

Ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru, pošto se kao opcija nekoliko puta spominjao prelazak u zagrebački Dinamo, a od nedavno i transfer u Olimpiju iz Ljubljane.

Screenshot_16

0
0

1 Komentara

  1. Neverovatno. Nadam se da će da ode onaj zalizani trener pa da najbolji zvezdin igrač dobije šansu inače ode preko Dinama u Englesku. Jbg.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter