1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT U UKRAJINI: ‘Orlovi’ u Harkovu bez čak petorice prvotimaca! (FOTO)

Objavljeno: 14.11.16 u 15:56

Izveštač HotSporta iz Ukrajine javlja da neće samo Vladimir Stojković i Matija Nastasić izostati iz sutrašnje prijateljske utakmice u Harkovu.

Srpski reprezentativci posle dobro obavljenog posla u Velsu i remija od 1:1 izborenog u 86. minutu golom Aleksandra Mitrovića, otputovali su danas u Ukrajinu gde će sutra uveče igrati prijateljski meč.

Kako javlja naš izveštač koji je otputovao sa ‘orlovima’ u Harkov, atmosfera među igračima je izvanredna, ali je ipak primetan umor kod reprezentativaca.

DUGO SMO ČEKALI OVO: Mitar je Acu Stojanovića bacio u trans! (VIDEO)

Zbog toga će napora putovanja i igranja protiv Ukrajinaca biti pošteđeni Matija Nastasić i Vladimir Stojković, kao što je prvobitno najavljeno, ali i Dušan Tadić, Filip Kostić i Aleksandar Kolarov koji nisu doputovali sa ekipom.

Večeras će biti odrađen trening, a sutra od 20 časova će Ukrajina i Srbija odmeriti snage na stadionu Metalista. Evo i kako izgledaju pomoćni tereni ispred ove lepe građevine:

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Iz Ukrajine za HotSport – Stefan Janković

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter