0
Fudbal

FOTO: realclear.com

PREDSEDNIKU ‘PALA ROLETNA’: Putin progovorio o fudbalskoj reprezentaciji

Objavljeno: 13.11.16 u 12:02

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, kritikovao je fudbalsku reprezentaciju zbog loših igara u poslednje vreme.

Fudbalska reprezentacija Rusije često je bila na meti kritika zbog loših nastupa, ali igrači će sigurno posebnu pažnju obratiti na najnovijeg kritičara.

– Da budem iskren, već duže vreme nismo videli lepu igru nacionalnog tima, rekao je Putin tokom obilaska jedne fabrike, a samo dva dana nakon što je Rusija, u duelu dva naredna domaćina Svetskog prvenstva, izgubila od Katara sa 2:1.

Rusija je pobedila u samo jednoj od poslednjih deset utakmica, a sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva je eliminisana bez trijumfa.

Leonid Sluckij podneo je nakon prvenstva u Francuskoj ostavku, a funkciju selektora preuzeo je Stanislav Čerčesov. Uprkos svemu tome, Rusija je kao svoj cilj na šampionatu sveta 2018. godine postavila polufinale.

Fudbaleri Rusije će u utorak moći da poprave utisak u prijateljskom meču protiv Rumunije. Biće to prva utakmica koju će Rusija igrati u Čečeniji, pošto je UEFA ranije zabranila takmičarske utakmice u toj republici iz bezbednosnih razloga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter