0
Domaći fudbal

FOTO: Marko Paunović - privatna arhiva

MARKO PAUNOVIĆ: Jagodina može do ‘elite’, ali se jesen ne sme ponoviti!

Objavljeno: 13.11.16 u 20:04

Iako je njegov tim nizao loše rezultate, stub odbrane i jedan od najiskusnijih fudbalera Jagodine Marko Paunović ističe da nade za ulazak u ‘elitu’ nisu umrle.

Stigao je Paunović kao veliko pojacanje u Jagodinu i opravdao ocekivanja čelnika kluba.

– Ne mogu da kažem da sam zadovoljan pozicijom na tabeli, to nije ono što je cilj Jagodine ali sa druge strane ne mogu da kažem da se igrači nisu trudili. Ekipa je znatno podmlađena, ostali smo bez pojedinih igrača, imali problema sa povredama i sve je to doprinelo da rezultatski stojimo loše. Pogled na tabelu deluje poražavajuće, ali predaje nema. Pred nama je još jedna polusezona i mislim da će nastavak takmičenja biti vrlo interesantan. Borba za vrh tabele ostaće imperativ i nikako ne smemo ponoviti učinak iz jesenjeg dela prvenstva – rekao je Marko Paunović.

Doskorašnji superligaš imaće pune ruke posla u nastavku takmičenja. Na meču koji je odigran juče sa ekipom Zemuna nije nedostajalo agresivnosti i želje. Napadala je Jagodina, ali je plen kući ipak poneo Zemun.

– Nismo zaslužili poraz, pre sam mišljenja da je igra bila nerešena, ali još jedan faktor koji u fudbalu nije zanemarljiv je sreća. Kao što sam rekao, neiskustvo i pad koncentracije u završnim minutima utakmice uzeli su danak. Nakon penala, Zemun je slavio iako nas je samo minut do kraja utakmice delio od boda. -istakao je Paunović.

Do kraja je ostalo još jedno kolo Prve lige u kome ekipa Proletera dočekuje Jagodinu nakon čega se ide na odmor. Videćemo šta će se i da li će se nešto promeniti u ekipi Jagodine tokom pauze, ali se promene sigurno očekuju i to bas u slučaju Paunovića za koga, kako iz Jagodina navode, ima nekoliko zanimljivih ponuda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter