1
Domaći fudbal

FUTSAL: Spektakl na Banjici, debi pred punim tribinama SC ‘Voždovac’

Objavljeno: 12.11.16 u 12:00

Klub malog fudbala Banjica, koji je osnovan avgusta ove godine, debituje u nedelju od 20.30 na svom terenu u SC ‘Voždovac’ pred oko 1.000 gledalaca u Drugoj ligi Srbije.

Rival je ekipa Hendi junajteda, tim koji ima ambicije da se ove sezone plasira u ‘elitni’ rang. Sa druge strane Banjica je tek formiran tim koji će pokušati da pošteno namuči svakog protivnika i osvoji što više bodova. Najveći adut tima sa Banjice jesu navijači, jer se već na prvom meču u nedelju od 20.30 u SC ‘Voždovac’ očekuje oko 1.000 gledalaca, što do sada i nije često viđana slika na futsal mečevima. Sa novim timom nas je upoznao predsednik kluba Ivan Koljenšić.

– Klub je osnovan u avgustu ove godine s ciljem da okupimo sve ljubitelje malog fudbala na Banjici. Da ceo kraj okupimo na jednom mestu, da nedelja, dan kada igramo naše utakmice, bude jedan porodičan dan. Da svoje mesto u hali zauzmi mladi, stari, ali i porodični ljudi koji bi svoju decu upoznali sa futsalom, sportom koji je u ekspanziji, ne samo u Srbiji, već i u svetu. Što se samog rezultata tiče u debitantskoj sezoni očekivanja nisu velika. Mi smo sada ‘kao beba, tek nam rastu zubi i učimo da hodamo’. Naravno, cilj nam je da jednog dana konkurišemo za plasman u Prvu ligu Srbije. Za to je potrebno vreme i naporan rad – istakao je prvi čovek kluba Ivan Koljenšić.

Kapiten Banjice Milan Grahovac je izneo svoja očekivanja pred meč sa favorizovanom ekipom Hendi junajteda.

U nedelju igramo prvi meč u istoriji kluba na domaćem terenu pred našim navijačima. Rival je ekpa Hendi junajted koja ima ambicije da se plasira u Prvu ligu. Mi smo odradili dobro pripreme za meč i nadamo se da uz podršku punih tribina možemo da napravimo iznenađenje. Mi smo novoformirani tim i nije nam cilj jedno od prva dva mesta, već da prve sezone animiramo publiku da dođe na futsal i upoznamo je sa ovim sportom koji je u ekspanziji. Naravno, pokušaćemo da u debitantskoj sezoni osvojimo što je moguće veći broj bodova – rekao je kapiten Banjice, Milan Grahovac.

Zato vas sve pozivamo da svojim prisustvom uveličate debi Banjice na futsal mapi Srbije. Podsećamo, meč se igra u nedelju od 20.30 u SC ‘Voždovac’ na Banjici, a ulaz je slobodan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter