1
Evrokupovi

RAT S HULIGANIMA: UEFA nema milosti prema navijačima Legije, nova kazna stigla u klub iz Varšave! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.16 u 16:42

Disciplinska komisija UEFA nastavlja sa kažnjavanjem poljske Legije.

Klub iz Varšave kažnjen je sa 80.000 evra zbog divljanja navijača, koji su se obračunali sa španskom policijom pred utakmicu Lige šampiona sa Realom, koja je odigrana pre mesec dana u Madridu.

Osim toga, zabranjena je prodaja ulaznica Poljacima na njihovom narendom gostovanju, u Dortmundu 22. novembra. Uslovno, kazna bi mogla i dodatno da se pogorša pražnjenjem tribina na meču sa lisabonskim Sportingom, koji se igra 12. decembra u Varšavi.

Da napomenemo, Legija je ove sezone već bila kažnjena od strane UEFA zbog rasističkih povika sa tribina u prvoj utakmici grupne faze Lige šampiona, kada su pregaženi od Dortmunda sa 6:0.

Ovakvim stvarima zaista nije mesto u fudbalu.

0
0

1 Komentara

  1. Uefa nema sta da kaznjava van stadiona ako nisu bili u samoj blizini kapija/ulaza jer o tome mora d brine sam klub i policija o cemu uefa nema sta da prica. Kad englezi, skoti, svabe, francuzi i italijani negde divljaju niko se nejavlja iz uefe, jer me i danas dan zanima, kakvu je kaznu zadesilo man utd protiv liverpula prosle sezone na old trafordu kad su se potukli de.ili? A kad su „istocnjaci i mi balkanci“ u pitanju, zbog skandiranja bezveznog dobijemo kaznu, kao da ratujemo izmedju sebe. Pa dokle vise??!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter