0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALFIKACIJE ZA EP OMLADINACA: Srbija tek pred kraj srušila Moldaviju, evo ko je sve gledao ‘orliće’ (FOTO)

Objavljeno: 09.11.16 u 16:30

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije pobedom je startovala u kvalifikacijama za EP, pošto je savladala Moldaviju sa 2:0 (0:0) u Staroj Pazovi.

Srbija se mučila, ali je zasluženo osvojila tri boda. ‘Orlići’ su se dobro namučili kako bi probili bunker Moldavaca. Teško je bilo, ali su u tome uspeli u samom finišu. Vođstvo Srbiji u 84. minutu doneo je defanzivac Dinga, da bi konačnih 2:0 u nadoknadi vremena postavio Nišić.

U drugom meču grupe Švedska je lako izašla na kraj sa Maltom i pobedila ubedljivo sa 4:0. U drugom kolu, 11. novembra, rival ‘orlićima’ biće upravo Malta, a Švedska će igrati protiv Moldavije. Poslednjeg dana turnira, 14. novembra, Srbija i Švedska odlučuju verovatno o pobedniku grupe, a utehu za treće mesto potražiće Malta i Moldavija.

Meču u Staroj Pazovi prisustvovali su kako ‘A’ reprezentativci, tako i igrači iz mlade selekcije. Evo ko je sve bio prisutan na stadionu u ‘Kući fudbala’:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter