0
Evropske lige

Kristijano Ronaldo

KUDA IDE OVAJ SVET: Najki ponudio doživotni ugovor Kristijanu Ronaldu, od cifre će vas zaboleti glava! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.16 u 12:19

Samo dan pošto je potpisao novi ugovor sa madridskim Realom do 2021. godine, uz čistu zaradu od preko 30.000.000 evra na godišnjem nivou, na kuću adresu portugalskog fudbalera stigla je još jedna frapantna ponuda!

Američka kompanija ‘Najki’ istakla je želju da Kristijano Ronaldo postane tek drugi sportista na svetu koji će s njima potpisati doživotni ugovor. To je sa njima prethodno uradio Lebron Džejms, ali cifra koju ‘Najki’ nudi portugalskom asu je zaista neverovatna – 1.120.000.000 evra! Ako ne možete da se snađete sa ciframa, to zvuči ovako: milijardu i stotinu dvadeset miliona evra!

– Izuzetno uspešna saradnja između ‘Najkija’ i Kristijana Ronalda biće nastavljena i u budućnosti, potpisivanjem novog, dugoročnog ugovora. On ima još jednu izuzetnu godinu iza sebe, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Svojom pojavom prevazilazi okvire fudbala, najpopularniji je sportista na društvenim mrežama i najpoznatiji sportista sveta, obrazložio je ‘Najki’.

I tako, Kristijano Ronaldo će postati prvi fudbaler-milijader.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter