Partizan je u nedelju demolirao Novi Pazar 4:0, ali se danas više priča o komičnoj situaciji posle trećeg gola nego o više nego dobroj igri crno-belih.

Podsetimo, posle centaršuta Saše Marjanovića na drugoj stativi su se našli Valeri Božinov i Uroš Đurđević. U prvi mah se nije znalo ko je polsednji igrao loptom i zatresao mrežu. Radovala su se obojca, a Bugarin se kleo da je on bio taj koji je savladao golmana Pazaraca. Posle usporenog snimka utvrđeno je da je Đurđević bio strelac, a da je Božinov šutno saigrača u debelo meso. Sve je svojom izjavom začinio junak pobede ‘parnog valjka’ Alen Stevanović.


ZANIMLJIVO JE U HUMSKOJ: Kako Božinov komentariše zadnjicu Uroša Đurđevića (FOTO) (VIDEO)

– Ma, to su dva alava igrača. Šalim se. Dva odlična momka. Samo neka se oni otimaju ko će da postiže golove. Dobro je to za Partizan – rekao je Stevanović, a preneo Sporski žurnal.

Alen Stevanović je bez premca bio junak pobede Partizana u Humskoj. Sjajni krilni napadač je upisao asistenciju i gol. Partizan je trenutno drugi na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.

ŠOU: Partizan dao gol, ko, ne znamo, procenite sami (VIDEO)