Crvena zvezda je na očajnom terenu u Čačku uspela da slavi protiv Borca, a jedini pogodak postigao je Predrag Sikimić. Zvezdin špic ističe da je taj meč bio jedan od najtežih od početka sezone.

– Jako je bilo teško, osećam se kao da sam dve utakmice odigrao, toliko sam se umorio. Očekivali smo da će biti ovako, samo smo razmišljali o tome da damo gol i uzmemo tri boda. Teren je bio pretežak. Borac je ekipa koja po kvalitetu ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu. Kao i svaki tim protiv nas, i Čačani su bili silno motivisani, ali to nas nije sprečilo da danas trijumfujemo, rekao je polurani “Sikima”.

Sikimiću je taj pogodak sedmi u prvenstvu čime se izjednačio na prvom mestu na listi strelaca sa Hugom Vijeirom.


BOŽOVIĆ NAKON POBEDE: Zaslužili smo trijumf

– Srnić je podigao glavu kada je trebalo, odlično mi je centrirao i tako je došao ovaj pobedonosni gol. Svakom pogotku se radujem, a ovih nekoliko poslednjih mi posebno znače jer su odlučujući.

Zvezdin špic i u naredna dva kola očekuje podjednako teška gostovanja.

– Pre ove utakmice sam rekao da ako uspemo na sva tri vezana gostovanja da pobedimo postaćemo sigurmo jesenji prvaci. Očekujem da ćemo se i u Kruševcu i u Gornjem Milanovcu namučiti kao danas, da će se ekipe veći deo utakmice braniti. Navikli smo da gotovo svi igraju tako protiv nas i na nama je da se prilagodimo. Sad ćemo iskoristiti pauzu da se odmorimo i da se što bolje pripremimo za predstojeće izazove – zaključio je Sikimić.