1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBAV PREMA KLUBU: Everton poslao poruku zbog koje će ga navijači obožavati

Objavljeno: 06.11.16 u 10:26

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana u ovoj sezoni, svakako je Brazilac Everton. Da je i srcem i dušom uz novi klub pokazao je porukom pred duel sa Novim Pazarom.

– Partizan je veliki klub i uvek ide na pobedu. Cenimo Novi Pazar i znamo koliko je neugodan domaćin, ali sada smo mi u prednosti, igramo na svom terenu i cilj je i više nego jasan. Hoćemo da osvojimo tri boda i nastavimo trku za titulu, rekao je Everton.

Njega je u Partizan doveo sportski direktor Ivica Iliev, koji je prezadovoljan igrom svoje „akvizicije“.

Osećam da sam voljen u Partizanu i Beogradu. Lepo mi je od prvog dana u Srbiji. Trudim se da to vratim na terenu.

NIKOLIĆ: Mutombo ostaje do daljeg, videćemo… (VIDEO)

Everton se dodatno nametnuo „grobarima“ kao ljubimac, kada je u 151. „večitom derbiju“ u sudijskoj nadoknadi doneo bod Partizanu.

– Znao sam da je srpski derbi jedan od najvećih u Evropi. Puno mi je srce što sam osetio atmosferu i imao sreću da postignem gol. Prezadovoljan sam. Mnogo sam srećan, u početku me nisu puno prepoznavali, ali sada me zaustavljaju na ulici, traže autograme, žele da se slikamo.

A to što ga navijai toliko volje je motiv više za njega

Igram i za Grobare! Borim se i dajem sve od sebe da i oni budu srećni na kraju svake utakmice. Nadam se da ćemo da im podarimo titulu na kraju!

Kompletan intervju sa Everonom pročitajte na strani Sportskog žurnala.

 

0
0

1 Komentara

  1. LJUBAV PREMA KLUBU- NEMA CENU, za razliku od izrentiranih panteraaaaaa, koji se prodaju za saku $ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter