0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE MERE U VOŠI: Zabranjeno komentarisanje…

Objavljeno: 06.11.16 u 13:30

U poslednje vreme svašta se dešavalo oko fudbalskog kluba Vojvodina, pa je predsednik Vojislav Gajić uveo jednu nesvakidašnju meru.

Zabranio je da se u tom klubu komentariše suđenje, jer, kako je rekao, u Vojvodini ne žele da se bave takvim temama već isključivo sportskim pitanjima i pitanjima funkcionisanja i stabilizacije kluba.

LALATOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Dajem sebi minut ćutanja! (VIDEO)

Gajić je rekao Tanjugu da ima nekih ljudi koji nemaju nikave veze sa Vojvodinom, ali koji su sebi dali za pravo da kometarišu neke stvari, a ti kometari se kasnije često predstavljaju kao zvanični komentari kluba, što je, kako je naglasio, potuno netačno.

– Ni u kakvim pričama o suđenju, nekakvim teorijama zavere ili nametanjima stava da je Vojvodina tobože nevoljeno dete srpskog fudbala i slične priče nas ne zanimaju i ne želimo ni ja niti bilo ko iz uprave FK Vojvodina da učestvujemo u njima. Mi želimo samo stabilnu i jaku Vojvodinu i tu je početak i kraj svih priča, rekao je Gajić.

On je istakao da su odnosi Fudbalskog kluba Vojvodina i Fudbalskog saveza Srbije na zavidnom nivou, a da su najbolji argumeti za tu tvrdnju činjenice da se dugo godina unazad nije dogodilo da dva trenera iz FK Vojvodine budu na mestu selektora nacionalnih selekcija, a jedan pomoćnik selektora.

To je sada slučaj sa Milanom Kosanovićem i Nenadom Lalatovićem, koji su selektori reprezentacija do 19, odnosno do 20 godina i sa Goranom Šaulom koji je pomoćnik Tomislavu Siviću u mladoj reprezentaciji, a tu treba dodati i to da se četiri – pet igrača Vojvodine nalaze u sastavima razeprezentativnih selekcija.

Govoreći o planovima koje je pred sebe stavilo novo rukovodstvo Vojvodine, Gajić je rekao da je prvi zadatak nove uprave kluba, koja radi od pre dva meseca, da se napravi čvrst temelj, odnosno da se klub stabilizuje po svim segmentima, od finasija do omladinske škole koja je, kakao je kazao, „ključ svih ključeva ne samo za Vojvodinu nego za većinu klubova u svetu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter