1
Evropske lige

FOTO: Atalanta

HOT INFO: Atalanta će nastaviti niz dobrih rezultata u Ređo Emiliji

Objavljeno: 06.11.16 u 12:30

Atalanta je ostvarila učinak od pet pobeda i jednog remija na poslednjih šest utakmica i ima sve preduslove da u Ređo Emiliji nastavi u istom ritmu.

Sasuolo je u velikim problemima, kako kadrovskim tako i rezultatskim. Di Frančesko ne može da računa na nekolicinu igrača, od kojih je najvažniji napadač Berardi, pa ne čudi podatak da su ostvarili samo jednu pobedu na poslednjih osam utakmica, i to ludim preokretom protiv očajnog Krotonea.

Da stvar bude gora, nisu uspeli da pobede ni pre nekoliko dana u Ligi Evrope, kada su imali dva gola prednosti u odnosu na bečki Rapid. Čuvali su 2:0 sve do 86. minuta utakmice, kada su primili prvi pogodak, a nedugo zatim i drugi. Osim što ponovo nisu pobedili, ovakav način gubljenja bodova sigurno je negativno uticao na i ovako poljuljanu atmosferu u timu.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

I sada, u goste im stiže Atalanta, koja briljira pod vođstvom trenera Gasperinija. Na poslednjih šest prvenstvenih utakmica, fudbaleri Atalante uspeli su da osvoje 16 od mogućih 18 bodova. To je učinak kojim bi mogli da se podiče i najkvalitetniji timovi u Seriji A.

Padali su u prethodnom periodu Napoli (1:0) i milanski Inter (2:1), a savladati ih nije uspela ni Fiorentina (0:0). Ako su protiv takvih timova uspeli da ostvare tako dobre rezultate, zaista ne vidimo razlog zašto seriju dobrih rezultata ne bi nastavili u Ređo Emiliji.

Kvota možda nije primamljiva, ali najbitnije u svemu jeste – pogodak. Predlažemo vam da odigrate duplu šansu X2 u MaxBetu, koji za pomenutu opkladu nudi kvotu 1,55. Atalanta neće izgubiti!

A koji su vaši tipovi za danas?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter