5
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TRLJAJU RUKE ZA SADA VOŠA I PARTIZAN: Orlandića i Zvezdu neće gol (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.16 u 17:50

Crvena zvezda nije uspela da probije bunker ‘fenjeraša’ Borca u prvom poluvremenu utakmice u Čačaku.

Lider Superlige Srbije jeste bio daleko bolji rival na terenu, ali ne sa pregršt šansi. Jedna od boljih bila je u 30. minutu kada je posle centaršuta Plavišića i konfuzije u odbrani atraktivno pokušao Ruiz, lopta je stigla do Orlandića na petercu, ali je ovaj prebacio preko gola.

(Izvor: YouTube/Crveno Beli Svet)

0
0

5 Komentara

  1. Koliko lose treba da igra ovaj Ruiz da bi bio zamenjen ili da ne bude u prvih 11?Ovo je sramota da ovakav igrac zauzima mesto u startnoj postavi,mnogo boljim i kvalitetnijim igracima od sebe.Zbog takvih stvari se treneri najure iz kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanova filijala se brani sa 11 igrača i igra na nulu a neznalica Božović je krenuo sa dva špica istog profila,što se nikako ne radi.Jedan je morao biti Hugo,nizak,brz,okretan a drugi visoki,skakač,kao što su Orlandić i Sikimić a ne njih dvojica zajedno.

    0
    0
    Odgovori
    • Očigledno je da se trener zafrkava sa ovim timom i eksperimentisanjem. Dok je vodio Lokomotivu, potrošio je njihov budžet sa nagomilavanjem igrača i ništa nije uradio. Slično radi i ovde.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter