0
Evropske lige

FOTO: ilustracija

FILMSKA JURNJAVA: Zvezda Premijer lige za dlaku izbegla smrt (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.16 u 16:03

Endi Kerol, jedan od najpopularnijih fudbalera Premijer lige, talenat koji nikada nije pretočen u kvalitet, bivši igrač Liverpula i nekada jedan od fudbalera za koje se očekivalo da postanu vrhunski, učestvovao je u pravoj filmskoj jurnjavi.

On je, naime, u sredu nakon treninga krenuo kući, kada ga je, prema izveštajima, presrela grupa motociklista i zahtevala da zaustavi vozilo, uz pretnju oružjem. Kada je Kerol odbio, napadači su pokušali da mu prepreče put, ali bez uspeha. Kerol (27) je uspeo da okrene automobil i krene ka trening centru Vest Hema, nakon čega je usledila prava drama.

Napadači nisu odustali, već su počeli da ga jure, da bi odustali nakon što je uspeo da se dokopa trening kampa „Čekićara“.

Menadžer Slaven Bilić nije krio da je poprilično zabrinut, ali je pohvalio svog pulena:

– Bio je hrabar, jer cela situacija nije trajala desetak sekundi, već 10-15 minuta, koliko su ga jurili. On za to vreme nije gubio pribranost, dao je gas i uspeo je da pobegne, rekao je Bilić engleskim medijima, da bi potom zaključio da je pljačka, uzevši u obzir jurnjavu, verovatno bila dugo planirana, ali da je Kerol svojom pribranošću poremetio plan lopova.

Vest Hem je prijavio slučaj policiji nedugo potom. 

(Youtube/SportingLife)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter