Idemo s tri najveća fiksa iz Lige šampiona, na jednom tiketu!

U ponedeljak smo uspešno predvideli da Torino neće izgubiti u Udinama, ali i to da će biti postignuta najmanje 2 gola na tom meču. Tim povodom, odlučili smo da našim čitaocima i danas preporučimo nešto za klađenje, uz nadu u novi dobitak.


U centru pažnje definitivno je Liga šampiona u fudbalu, jer ćemo večeras na delu moći da vidimo Juventus, Sevilju, Borusiju Dortmund, Real Madrid i još neke velikane evropskog fudbala. Razmislili smo na šta bi mogli da se kladimo i na kraju smo doneli sledeću odluku: idemo s tri najveća fiksa na jednom tiketu!

Uvereni smo da će madridski Real i Sevilja ostvariti rutinske pobede u gostima kod Legije, odnosno na domaćem terenu protiv slabašnog Dinama iz Zagreba. Isto tako, verujemo i u trijumf Juventusa, kojem u goste stiže Lion, koji ne briljira u poslednje vreme i sigurni smo da se neće nadigrati kod “stare dame”.

Vezivanjem Juventusa, Sevilje i Real Madrida u MaxBetu, dobićete tiket sa ukupnom kvotom 1,82. Možda je to nekima nedovoljno velika kvota. Ali, budimo skromni i realni u proceni da je najvažnije ostvariti dobitak. Pogodili smo Torino, ajde da pogodimo i ovo!

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.