1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUNAK CRVENO-BELIH: Gledaš u semafor i razmišljaš da li će biti novih šansi… (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.16 u 10:10

 Kada se na stranu sklone sve kontroverze oko gola Predraga Sikimića protiv Rada, on je apsolutno zasluženo proglašen za junaka crveno-belih.

Predrag Sikimić je ponovo „rešio“ utakmicu i doneo Zvezdi nova tri boda.

– Nismo odigrali dobro u prvom poluvremenu, ali osećao sam da ćemo da postignemo gol. Pojačali smo u drugom delu, svako od nas je pružio više, i gol je došao. Bio sam miran i nakon izjednačenja. Gledaš u semafor, nadaš se da će biti novih šansi i razmišljaš kako moraš da ih iskoristiš, to je cela filozofija. Rad nije nimalo naivna ekipa. Bilo je neizvesno do samog kraja ali bitno je da smo dobili – rekao je Sikimić posle utakmice.

Zvezdinom napadaču polako prelazi u naviku rešavanje utakmica.

– Osećam se super. Ovo je moj bivši klub, i uvek sam dobro igrao protiv njih, to se i sada ponovilo. Dobar rad se uvek ispati, ako ne ovde, vrati se u drugom klubu, ako ne u drugom, onda u trećem, a ako ne ni tada, vratiće se deci. Koliko daješ fudbalu, toliko ti se vraća – smatra Sikimić.

Zvezda je novom pobedom zadržala bodovnu razliku na tabeli.

– Ne gledam bodove pošto dolazi do deljenja. Verujem da će plej-of biti neizvesniji nego prošle godine. Sam plej-of je dobar za sve ekipe, osim za prvoplasiranu. Ne znam šta misle da su postigli time, manje ljudi dolazi na stadion jer se gubi draž – rekao je Predrag Sikimić.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter