0
Domaći fudbal

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: TV Partizan predstavio sasvim novu emisiju – ‘I ovo sam ja’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.16 u 11:17

Da nije nje, ne bismo saznali kako dobro kuva Nemanja Miletić, kakav je kraj u kom je odrastao Marko Jevtović, kao i kako se u Beogradu snašao Saša Marjanović.

U prvoj epizodi predstavljene su tri vrlo zanimljive priče prvotimaca Partizana.

Marko Jevtović, prvotimac Partizana odveo je ekipu emisije u kraj u kome je odrastao. Kroz priču o odrastanju, osnovnoj školi i fudbalskim počecima čućete sve o njegovoj karijeri, odlasku u Moskvu sa petnaest godina, ali i videti slike od rođenja do danas.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Levi bek Partizana Nemanja Miletić predstavio se kao vrsni kuvar.

Pripremao je zanimljiv obrok, losos sa rižotom, a Miletić je otkrio kada je i kako počeo da kuva, zašto posti, da li je posle povrede i pauze od tri godine ikada pomislio da prestane sa fudbalom i dr.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Prvi put u javnosti svoju porodicu je predstavio Saša Marjanović.

Saša i supruga Milica sa decom Nikolijom i četvoromesečnim Lazarom bili su na Zemunskom keju. Koliko je teško biti žena sportiste, da li je Saša strog otac, dolazak u Partizan, o Šerifu, odricanjima, porodici, Saša Marjanović govori za TV Partizan.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter