2
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

OTERALI GA, SAD GA VRAĆAJU: Bivši golman Partizana ponovo u Ljubljani

Objavljeno: 25.10.16 u 20:00

Olimpija iz Ljubljane i njen vlasnik Milan Mandarić uvideli su grešku koju su napravili i sada pokušavaju da je isprave.

„Zeleni“ su posle dugo godina prošle sezone ponovo postali šampioni Slovenije. Najveće zasluge za to nosi srpski milioner Milan Mandarić koji je uložio novac u klub i doveo prava pojačanja. U tome mu je najviše pomogao tadašnji sportski direktor Ranko Stojić. Ipak, na polusezoni došlo je do razlaza dve strane, ali se gazda Olimpije sada predomislio. Tim iz Ljubljane je ove sezone pao na drugo mesto, a Ranko Stojić je vraćen da „gasi požar“. Samo sada ne u fotelji sportskog direktora, već potpredsednika kluba.

– Presrećan sam zbog povratka, izuzetno sam motivisan, pun energije i jedva čekam da zavrnem rukave. Uveren sam da će se Olimpija vratiti tamo gde i pripada – izjavio je Ranko Stojić.

Gazda kluba Milan Mandarić objasnio je povratak našeg menadžera u klub kao potrebu da se neke stvari koje ne idu vrate u pravi smer. Olimpija je trenutno druga iza Maribora.

0
0

2 Komentara

    • To je opstepoznato a covek je i sam potvrdio.Koliko je takvih samo bilo u proslosti a i u sadasnjem timu partizana, skoro je polovina zvezdasa.Odlaskom Saranova,opao je taj procenat ali ima ih i dalje dosta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter