Nekadašnji srpski reprezentativac Neven Subotić potpuno je spreman za povratak na teren. Dobio je dozvolu lekara zeleno svetlo da se priključi treninzima.

Međutim, postavlja se pitanje da li će se vratiti među “žuto – crne” ili će karijeru nastaviti u inostranstvu.


Bio je na putu ka Midlzbrou, ali je morao na operaciju, gde mu je izvaćeno jedno rebro. Sada je, posle svih muka, ponovo u situaciji da se bori za mesto u nekom od klubova.

SJAJNE VESTI: Neven Subotić se uskoro vraća na teren

Neven poznaje svoje mogućnosti povratka na nivo na kojem je bio pre operacije. To mu je bilo osiguranje i činilo ga je opuštenim u smislu da ne žuri sa povratkom. On je uzoran sportista i verovatno neće dugo čekati da zaigra. Sledeći Subotićev cilj je veoma blizu, krajem oktobra će se vratiti treninzima sa loptom i timom, rekao je Subotićev menadžer Frider Gam

– Svako ko ga poznaje zna da Subotić nije zadovoljan sve dok nije maksimalno spreman. On daje sve i radi sve da se na teren vrati u najboljoj formi, što je već jednom uspeo, posle operacije kolena. Tada je igrao, kako mi zovemo “engleske nedelje”, tri utakmcie nedeljno i bio je gotovo uvek jedan od najboljih igrača na terenu, dodao je Gam.