2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Biće golova u Subotici, po Babunskog mogu sutra da dođu!

Objavljeno: 21.10.16 u 13:31

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović imao je još jednu zanimljivu konferenciju za novinare pred meč sa Spartakom u Sutotici u subotu od 15 časova.

Crnogorski stručnjak je prvo pričao o Spartaku kao ekipi koja je najprijatnije iznenađenje prvenstva i tim koji na svom terenu može da iznenadi svakog.

– Očekuje nas teška utakmica protiv po meni najprijatnijeg iznenađenja prvenstva. Mogu da daju gol svakoj ekipi, a posebno će biti teško igrati jer je teren natopljen. Ipak, na utakmicama koje mi igramo u Subotici uvek ima golova, nadam se da će i ovoga puta biti tako – počeo je priču Božović.

Najveća opasnost po gol Zvezde biće upravo njen bivši napadač Ognjen Mudrinski.

– Svi bivši igrači daju maksimum protiv nas. I ne samo oni, već svi. Fudbalski je da neko želi da se dokaže kada igra protiv naših najjačih klubova.

Sleeće pitanje novinara se odnosilo na sastav ekipe, to jest hoće li igrati Gelor Kanga i Mihailo Ristić.

– Kanga sigurno neće igrati. Ko će ga zameniti videćete sutra. Neće ni Luković, a ni Banunski. Što se Ristića tiče, on je pod znakom pitanja – istakao je Božović i osvrnuo se na interesovanje Dinama i Olimpije za Babunskog.

– Mogu da dođu i da ga uzmu, samo prvo treba da dođu.

Na kraju je medije zanimao stav trenera po pitanju Srđana Vujaklije, momka koji je potpisao za Crvenu zvezdu, a trenutno je u nemilosti Borca iz Čačka.

– Ne razumem ljude iz Čačka. Borac bez njega nije dao tri gola u prvenstvu. Ipak, to nije moje da komentarišem – zaključio je Božović.

Pripremio: Strahinja Nikolić

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam rekao da je Babunski posle Dragana Piksija naiboli igrac , isto kao Zajec Bazdarevic , a sto se Tice Bozovica ili Terzicia necu da ulazim u nihove taine jer su oboica Unapredili C Zvezdu Moje Misljiene je da Babunski odavno je trebao da bude Vogija i Kreator Zvezdine Echipe , Bilo gde da ide (Ako Ide) Bice najboli Kreator Futbalske Lepote ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter