0
Domaći fudbal

H2H STATS: Olimpiku se ne piše dobro u Parizu, Zvezda rutinski u Subotici

Objavljeno: 21.10.16 u 07:53

U saradnji sa specijalizovanim sajtom za statistiku međusobnih duela – H2H STATS, izdvajamo najzanimljivije statističe podatke za ovaj vikend.

Krenuli bismo od francuske Lige 1. U nedelju, na Parku Prinčeva se igra veliki derbi između Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marseja. Nestvaran je podatak da su Parižani slavili na čak deset poslednjih međusobnih duela, uz najmanje dva postignuta gola na svakom od pomenutih mečeva. Ukoliko verujete da će PSŽ nastaviti u istom ritmu, znajte da MaxBetu za opkladu 1 i D2+ daje kvotu 1,45.

Osim PSŽ-a, ovog vikenda u Francuskoj niz pobeda u međusobnim duelima mogao bi da nastavi i Olimpik iz Liona. Lavovi su ostvarili šest uzastopnih pobeda protiv Gengana, uz čak 15 postignutih pogodaka u pomenutom periodu. Lion mora da pobeđuje, pogotovo na domaćem terenu, s obzirom na ne baš sjajnu situaciju na tabeli, pa eto sjajne prilike da na pravi način naplatite kvotu 1,60. Moramo priznati da su MaxBet kvoteri bili prilično darežljiv u izboru kvote.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Dominaciju u međusobnim duelima sa predstojećim rivalom imaju i fudbaleri Crvene zvezde. Crveno-beli su slavili na poslednjih sedam okršaja sa subotičkim Spartakom, uz čak 22 postignuta pogotka u pomenutom periodu. Ukoliko verujete da će aktuelni šampion nastaviti s dominacijom u okršajima sa Subotičanima, znajte da dvojku u MaxBetu možete da odigrate po kvoti 1,35.

S druge strane, Partizanu u goste ovog vikenda stiže niški Radnički, koji je uvek bio neugodan rival za crno-bele. Na poslednjih pet međusobnih duela nismo videli više od 2 pogotka, uz napomenu da je Partizan ostvario tri uzastopne pobede, ali su dva duela u pomenutom periodu završena bez pogodaka.

Za kraj, ostavili smo i jedan statistički podatak za derbi kola u Premijer ligi. Na Stamford Bridžu svoje snage će odmeriti Čelzi i Mančester Junajted. Na poslednja četiri međusobna duela nije viđeno više od 2 pogotka. S obzirom na filozofiju dvojice trenera, ali i način na koji je Junajted odigrao prošlog vikenda protiv Liverpula, realne su šanse da i ovog puta vidimo mali broj golova. 0-2 gola možete da odigrate po vrlo primamljivoj kvoti – 1,85.

Hvala H2H STATS, a vi igrajte u MaxBetu jer život je igra!

IZVOR: HEAD TO HEAD STATISTICS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter