1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OTKRIVENO: Partizan i dalje ćuti, majice stigle preko jednog od igrača!

Objavljeno: 18.10.16 u 13:28

Pre tri dana fudbaleri Partizana izašli su noseći majice ubijenog kriminalca Aleksandra Stanvoića. Digla se prašina, ali niko nije hteo da kaže odakle majice.

Sutradan su ih imali i košarkaši, a na tribinama hale „Aleksandar Nikolić“ izbili su nedredi kada je deo navijača zbog toga negodovao.

Premijeru Srbije nisu smetale majice, a niko do danas nije imao odgovor kako su se one našle u svlačionici, a posle i na igračima.

SLUČAJ ‘MAJICE’: Oglasio se i premijer Aleksandar Vučić, evo šta je rekao…

Bugarski internacionalac Valerij Božinov u izjavi za „Informer“ rekao je da je u pitanju bila ideja jednog od navijača, da ju je on odmah predložio saigračima, što su oni i prihvatili.

Mnogo se priča o tome, ali morali smo to da uradimo. Kad je Sale imao poštovanje prema nama, red je bio i da mi pokažemo poštovanje prema njemu, rekao je Božinov i konstatovao da se i ranije tokom karijere susretao sa sličnim situacijama dok je igrao u Italiji.

Disciplinska komisija fudbalske Superlige najavila je kaznu za Partizan zbog majica, verovatno će isto uslediti od ABA lige za košarkaše, ali taj novčani aspekt u ovom trenutku najmanje je važan.

Cela priča samo je dokaz kakva situacija vlada u srpskom fudbalu, pošto je prethodno bilo sličnih situacija u Crvenoj zvezdi sa majicama posvećenim ubijenom Veliboru Dunjiću i osuđenom Urošu Mišiću, gde su uprave na neki način taoci „navijača“.

Naime, u Humskoj traje borba za vlast, sa jedne strane je aktuelno, privremeno, rukovodstvo sa Vučelićem kao predsedničkim kandidatom, a sa druge „opozicija“ koju predvodi Nenad Bjeković.

Navijači Partizana imaju pet glasova u Skupštini, pa iako su nedavno najavili da će bit uzdržani na glasanju, njihovih pet mandata su izuzetno važni za kvorum.

Prethodna Skupština „propala“ jer je za kvorum nedostajao samo jedan prisutni delegat, a nova bi trebalo da se održi najkasnije do 26. novembra.

0
0

1 Komentara

  1. Možete da nosite šta hoćete na grudima što se mene tiče to samo govori kakvi ste ljudi. Al za minut ćutanja i ono divljaštvo nad nedužnim navijačima i roditeljima sa decom mora neko da odgovara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter